Visszalépés a főoldalra

Adatvédelem és általános feltételek

Jelen weboldal a Borhotel Sziluett Farkasmály tulajdona.
A Borhotel Sziluett Farkasmály weboldalán található összes képi és írásos anyag tulajdonjogával kizárólag a jogtulajdonos rendelkezik. Az oldalak anyagainak, sem az egész weboldal, sem egyes részeinek (szövegformátumú és multimédiás információk, úgymint szövegek, rajzok, grafikák, emblémák, képek, audió- és videó anyagok, fényképek) bárminemű kereskedelmi célú felhasználása a weboldal rendszergazdájának írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A megadott engedély után az oldalak anyagainak kereskedelmi célú felhasználása csak abban az esetben engedélyezett, ha a Borhotel Sziluett Farkasmály weboldalára való hivatkozás linkje el van helyezve.

A Borhotel Sziluett Farkasmály weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
Az internetes vagy a személyes foglaláskor, rendezvényszervezéskor vagy a hírlevélre regisztrálás során megadott személyes adatokat a felhasználó kérésére törli a rendszergazda, valamint törlődik, ha a szolgáltatás megszűnik. A személyes adatokat kizárólag a folyamatban lévő egyéni vagy csoportos program érdekében használjuk fel.

A Borhotel Sziluett Farkasmály nem vonható felelősségre jelen weblap felhasználásából fakadó közvetlen vagy közvetett károkért.
A Borhotel Sziluett Farkasmály ugyancsak elhárít minden felelősséget a különféle internetes hálózatok, illetve a felhasználó keresőprogramjával való összeférhetetlenségből eredő hibás adattovábbítás esetén.

Amennyiben kérdése, észrevétele vagy problémája van az adatvédelmi irányelveinkkel vagy a Borhotel Sziluett Farkasmály weboldalával kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Cím:

Borhotel Sziluett Farkasmály***
3200 Gyöngyös-Farkasmály
Farkasmályi Pincesor
Adószám: 13129011-2-10

Webmester: (+36) 30 31 44 385

E-mail: info@hotelsziluett.hu
Web: www.hotelsziluett.hu