Polgári szertartás a Borhotel Sziluettben

Polgári szertartás

 

Többféle helyszín,
többféle dekorációs
lehetőség...

Polgári szertartáshoz több helyszín közül kínálunk választási lehetőséget.

Fedett teraszunk a hotel bejáratánál csodálatos panorámát nyújtó meghitt helyszín. Hirtelen jött zápor esetén is megóvja a szertartást és a násznépet. Ugyanakkor kellemesen szellős, így egy forró nyári napon üdítő megoldás a nagyszerű alkalomra. 70 fő részére tudunk helyfoglalási lehetőséget kínálni. A további Vendégek a korlátnak dőlve, állva tudják követni az eseményeket.

Polgári szertartáshoz bármelyik színt berendezve és technikai eszközökkel felszerelve, kezelő személyzettel 20000 forintért kínáljuk. Hangosítással az előre választott zenével a bevonuláskor, a gyűrűhúzáskor és a köszöntőkor emeljük a hangulatot. A polgári szertartás helyszínének a díszítése további 30000 forintba kerül, amely a következőket tartalmazza: székhuzatok székátkötő masnival (arany vagy barna színben), mennyezeti és korlát selyemdíszek fehér színben, anyakönyvvezetői asztal körbeszoknyázva (fehér vagy bordó színben), 2 db virágtartó állvány fehér selyemmel borítva, bordó szőnyeg az anyakönvvezetői asztal alá, bevonuló szőnyeg.

Különtermünkben minden évszakban kínálunk polgári szertartáshoz helyszínt.

 

 

Tegye teljessé a szertartás meghittségét a GYÖNGYÖK Családi Intézet élőzenés összeállításával! Tapasztalt zenei közreműködőkkel, egyedi zenei kérések megszólaltatásával, alkalomhoz illő versek előadásával és a rendezvény teljes hangosításával állnak az Önök rendelkezésére.
Irodavezető: Bakos Kisgéczi Éva +36 37 311 258; gyongyokcsaladiintezet@gmail.com